Babynestje

babynestjeHet babynestje is dé nieuwe trend op het gebied van baby en verzorging in het jaar 2017. Naast dat ze natuurlijk super schattig en leuk zijn hebben ze ook een erg handige en onmisbare functie. De nestjes zijn halverwege vorig jaar geïntroduceerd in de Oostblok landen. Sindsdien hebben ze zich als een inktvlek enorm snel verspreid over de rest van Europa. Ze zijn dan ook erg leuk om cadeau te geven op een baby shower of natuurlijk om zelf in te slaan voor net dat beetje extra rust.

Babynestje in verschillende soorten en maten

Sterretjes, stipjes en schattige figuurtjes. Het babynestje is in vele verschillende soorten en maten te verkrijgen. Ga je voor een model met leuke strikjes aan de zijkant? Of past een meer strakker design beter in het interieur? Voor ieder wat wils! De handige zijkanten van het bedje zorgen ervoor dat de baby veilig blijft liggen. Je hoeft dus niet meer bang te zijn dat als je je baby een seconde uit het oog verliest hier iets mee kan gebeuren. Nee, de kleine ligt veilig in het nestje en kan geen kant op. Vandaar dat vele papa’s en mama’s het nestje dan ook hebben verkozen tot een van de handigste babyproducten anno nu.

Heerlijk comfortabel

Leg de baby voorzichtig in het babynestje. De schuimlaag aan de onderkant zorgt ervoor dat de baby heerlijk comfortabel ligt. Want welke baby houdt nu niet van een zacht en donzig bedje? De zijkanten zijn gevuld met veilig opvulmateriaal zodat de baby het aan niets zal ontbreken. Het strikje aan de onderkant zorgt ervoor dat de zijkanten dicht bij elkaar komen te zitten wat de baby als het ware ‘insluit’. Zo, de baby ligt heerlijk te vertoeven in z’n nieuwe aanwinst terwijl de ouders even de deur moeten openmaken of dat ene belangrijke telefoontje moeten opnemen.

Ben jij net zo van het babynestje als wij? Kijk in onze webshop voor de leukste modelletjes. En mocht u vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.