voedingskussen

voedingskussenEen voedingskussen is een multifunctioneel kussen dat na de geboorte een must is bij het verzorgen van de baby. Zoals de naam al zegt is de hoofdfunctie van dit kussen het voeden van de baby. Door het gebruik van een voedingskussen wordt het geven van borstvoeding voortaan een stuk gemakkelijker en comfortabeler. Het kussen geeft extra steun waardoor de baby in de goede positie komt te liggen en blijft liggen, wat de voeding natuurlijk vele malen gemakkelijker maakt. Daarnaast is het voor de moeder mogelijk om tijdens de voeding een relaxte en ontspannen houding aan te nemen, wat het voeden van de baby een echt rust momentje zal maken. Het kussen is tevens voor de bevalling te gebruiken als zwangerschapskussen, lees hierover meer op de andere pagina.

Voedingskussen extra lang

Heeft u het voedingskussen niet meer nodig voor de voeding van uw baby? De voedingskussens kunnen ideaal gebruikt worden als stootrand in bijvoorbeeld de box of gewoon op de grond. Daarnaast is het een ideaal kussen om op te zitten zodat u rustig kunt herstellen van de geboorte. Ook vóór de geboorte is het een veelgevraagd product. Dankzij de enorme lengte tot wel 1.80 meter kan het kussen gebruikt worden als lichaamskussen zodat de buik niet in de weg zit bij het slapen. Niet alleen onder zwangere vrouwen is dit een must have voor tijdens het slapen, ook mensen die last hebben van lichamelijke klachten ondervinden veel baat bij deze langwerpige ‘worst’. Zelfs mensen die nergens last van hebben schaffen een kussen bij ons aan voor in bed of op de bank voor het extra comfort. Zo heeft Frans Bauer er een op de bank liggen voor tijdens het TV kijken!

Voedingskussen gratis thuisbezorgd

Het voedingskussen is niet voor niets een van de meest populaire producten voor (aanstaande) moeders! Dankzij de vele functies is dit product onmisbaar. Voedingskussens zijn er in verschillende maten en formaten, zodat er voor iedere vrouw het perfecte product tussen zit om op een fijne en gemakkelijke manier de baby te voeden. De kussens kunnen gewoon in het wasmachine. Wij raden aan om gebruik te maken van de speciale voedingskussen hoezen zodat u gemakkelijk en efficiënt alleen de hoezen hoeft uit te wassen. Een origineel en leuk idee voor een kraamfeest of een baby shower!

Duurzame vulling

De kussens in ons assortiment zijn gevuld met een duurzame vulling. Alleen het beste voor uw baby! De duurzame vulling bestaat niet uit harde korrels of balletjes, maar uit zachte vezels die heel comfortabel zijn. Uniek aan onze kussens is dat ze bijvulbaar zijn. We hebben gemerkt dat de dikte van het kussen zeer persoonlijk is. Sommige vrouwen houden van een stevig gevuld kussen, terwijl anderen zweren bij een zachter kussen. De kussens die wij leveren zijn goed gevuld. Maar wilt u nu nog een harder kussen of juist een zachter kussen? U kunt gemakkelijk het kussen open ritsen om op deze manier het kussen naar wens te maken. Kies voor de variant met rits om gebruik te maken van deze extra luxe. Heeft u vragen over onze producten? Dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier, wij helpen u graag verder!

Maak nu gebruik van onze speciale introductie korting!

order-button